perjantai 31. toukokuuta 2013

Lily Turkissa

Elikkäs Lily täällä ja nyt vihdoinkin on aikaa kirjoitella tästä Turkin matkasta. Tultiin jo vajaa viikko sitten, mutta ei ollut aikaa kirjoittaa. Joten tässä tulee:
Lentomatka kesti vajaa neljä tuntia, eli ei niin kamalan kauan. Hotelli oli aika kiva, sellainen iso puutarha jossa on uima-altaita ja huoneet. Osa huoneista oli isossa hotellirakennuksessa, mutta meidän huoneemme oli puutarhassa semmoinen talo. Yhdessä talossa on 2-3 huoneistoa, ja meidän huoneisto oli alin. Hotellihuoneistossa oli 2 huonetta, eteinen ja WC. Vessassa ei saanut laittaa WC-paperia pönttöön, vaan käytetyt piti laittaa roskakoriin. O.O Myöskään hanavettä ei saanut juoda. Oltiin hotellin uima-altaissa melkein koko viikko. Ei sieltä mihinkään tarvinnut lähteä, kun syötiinkin siellä. Meillä oli se joku ihme all-inclusive juttu. Mentiin me yksi päivä, olikohan se tiistai Alanyan keskustaan shoppailemaan! Ai niin! Kone laskeutui siellä Antalyaan, joten siitä oli vielä noin kahden tunnin bussimatka hotellille. 
Hotellissa oli vesiliukumäkiä, ja niitä tulikin sitten laskettua. Se paikka, jossa hotellimme oli, ei ollut Alanyaa vaan joku pikkukylä. Sieltä pääsi kyllä nopeasti Alanyaan. Ihan kiva reissu oli, katoin siellä euroviisutkin ja MM-lätkää! Tai iskä kattoi lätkää… Oli lämmintä, mutta arvatkaapa, millainen myrsky oli eräänä alkuviikon iltana, kun oltiin syömässä! Siinä lähellä oli korkeita vuoria, ja niihin vuoriin iski salamoita! Ja ääni oli kamala, kun jyrisi koko ajan. Sitten oli kiva mennä takaisin hotellihuoneelle, kun tiet oli ihan lammikoissa. Kastui jalat silloin, ja tulin siitä 1 päivän flunssaan. Ei se kyllä ollut kovin vakava, onneksi. No nyt ne kuvat voi tulla.





























Siinä oli  niitä kuvia aika paljon! No mutta kirjoittelen taas pian!
-Lily

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti